image-261992-screens.jpg

Laat zien wie of wat u bent.

Multitask heeft van het creëren van betaalbare gebruiksvriendelijke websites een handelsmerk gemaakt. Gedaan met onoverzichtelijke hoeveelheden tekst. Gedaan met ingewikkelde technische vereisten om een website te kunnen doorbladeren.
Onze websites zijn zeer makkelijk in gebruik. De enige vereiste waaraan een bezoeker moet voldoen is met een muis kunnen klikken.  

Bij Multitask focussen we op de inhoud van uw website. Of u nu iets verkoopt of u wil iets mededelen, daar is het ons om te doen. Wij hebben absoluut geen behoefte om bezoekers met onze technische kennis te overbluffen.
De websites zijn speciaal bedoeld voor kleine bedrijven, restaurants, verenigingen en  kunstenaars als musici en fotografen. Ze zijn geoptimaliseerd voor mobiele apparaten. Indien u dat wenst maken wij u
ook bekend op YouTube en Facebook.

Prijzen
Een website met maximum 5 pagina's kost eenmalig 390 euro (excl. BTW). Hierbij zijn de hosting + domeinnaam van 1 jaar inbegrepen. Nadien kost een hosting + domeinnaam 125 euro (excl. BTW) per jaar.
image-261648-googlesmall.jpg

Maak gebruik van de beeldcultuur

Video's zijn een uitstekende manier om uw activiteiten te benadrukken alsook de  ranglijsten met zoekmachines te verbeteren.
Als u niet in het bezit bent van een video dan kan Multitask tegen betaalbare prijzen een video voor u produceren.
U heeft nog geen logo? U heeft naamkaartjes nodig? Wij ontwerpen ook logo's, naamkaartjes, flyers en affiches. Aan dezelfde scherpe prijzen.


Een video op je website is natuurlijk aangenaam voor de bezoekers. Het is geheel toevallig dat we voor deze muzikale video gekozen hebben.
image-261643-mediagraphic1.jpg
image-261645-mediagraphic3.jpg
image-261646-mediagraphic4.jpg
image-261647-mediagraphic2.jpg